Yalnız yine herkes long mu oldu ne ? Gerçi endekste bir haber gelip şrakkkadanak bi tarafa lırılacak gibi duruyor ama..du bakallım
Yalnız yine herkes long mu oldu ne ? Gerçi endekste bir haber gelip şrakkkadanak bi tarafa lırılacak gibi duruyor ama..du bakallım
BANGA mühim
çok özel ama söyleyeyimde rahatla...eşim 6 aydır ağır hasta..
boz geceleri eşinin yanında........
Sağlık, hastalık sorunu olan tüm voborsa üyeleri ve yakınlarına acil şifalar dilerim.
Sayın Bozayı geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.
Yukarıdaki alıntıyı yapanlar, bir üyenin eşinin ağır hastalığını kullanıp, Kuzu düşmanlığı yapacak kadar kendilerini küçülttüler...
Halbuki mesajı yazan kişi, saldırı kendisine yapıldığı halde, aynı düşmanlığı yapmamıştı.
Geçmiş olsun, Allah şifasını versin...
İnsanlar ise bu alıntıyı yaptılar...çok özel ama söyleyeyimde rahatla...eşim 6 aydır ağır hasta..
boz geceleri eşinin yanında
Hangisi önce hangisi sonra,
dolar, 10 yıllık bondlar, borsalar,........yoksa enflasyonmu,.........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günlükleri al veren var mı...
günlükler sat vermişti..ama şuanda çarpılmış durumda...
enteresan olan, son 5 aydır püf desen yıkılan doların neredeyse taş gibi yerinde durması...
hmmmm![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
gobidik kader anına 2 dakka kaldı geçici al kaybolcakmı olmaycak mı
üü
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Hadi artık VOB..Mantıklı bir hareket yap ve 69300 görelim saat dönmeden..sat gelmeden
BANGA mühim
O alıntıyı ben yaptım, neden ismimi vermiyorsun ya da bana hitaben yazmıyorsun?? Yazacak cesaretin yoksa o zaman hiç yazmayacaksın??
Ben insanım ama sen nesin bilmiyorum... Bozayı yapmamış ama ben yapmışım, ben mi ekledim o cümleleri?? Senin gibi yağcı, kuzu yavruları da özü kaçırıyor ayrıntılardan prim yapmaya çalışıyorsunuz. Eşi hasta olup geceleri foruma giremeyen birisi, aracı kurum çocuğu olarak itham ediliyor, bozayıyı da onlar göndermişti ama ezdim deniliyor ama siz bunları da görmüyorsunuz? Suratınıza pislese yarabbi şükür diyeceksiniz
Sanırım yakında Allah'ı bırakıp kuzuya tapınırsınız yolunuz açıkolsun... Tek dileğim birazcık DELİKANLI OLUN!!!
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri