Kuzu bu boru deel
anüs, yazdığın fıkrayı okumadım...
şimdi işim var, okursam yazarım bi cevap...
hi ho ho
Kuzu bu boru deel
anüs, yazdığın fıkrayı okumadım...
şimdi işim var, okursam yazarım bi cevap...
hi ho ho
Break Out Shows (teprik ederim)
Bu arada grafiğe boll bandı da ekledim...cümbüşe bak![]()
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
hey maşallah ii aldılar, saraylı kontrat artırma sınrılarıda geçildi, yazık hiç değerlendiremedim dünden bu yana sağlık olsun fırsat bitmez
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Kenim Nerde yaw,
Ya şu south park ne güzel bir diziydi.. .Noel Kakası bay hankey'ı hatırladınmı..Konuşabilen bir kaka idi... Bi bölümde "çıktığı yere dönme" temasını işlemişlerdi bay Hankey için...puhahahahaha..çok gülmüştüm..hala da gülüyorum
![]()
BANGA mühim
ÜüÜüÜü
GOBİDİK napıyosun yawww
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
68700 üstü bendede kontrat arttır bölgesi..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
kalan cortları 68300 den öptüm...paramı cebime kodum...flatım artık....keriz kafaya komuş bu balon şişecek yolu yok.....
Şu an 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 konuk)
Yer imleri