Gobidikü
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Günaydin arkadaslar...
Long devam...
ya bu datalar açılışta hep farklı oluyor.bugün yine farklı görünüyor.bi çözemedi bunu matriks...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
paritelerde, daha dorğusu bizim endeks ile korelasyon kurduğum göstergelerimde gördüğüm bişey var. eğer doğru çıkarsa bir arkadaşımın deyimi ile marsa kadar gideriz.
o yüzden bugün zirve avcılığı yok...
e dip avcılığını da dün yapmıştım biliyorsun, 67.125 longu ile.
anlayacağın bugünü tatil ilan ettim.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yine iyi duruyor piyasa...DAX a 10.000 puan fark atmış durumdayız.DAX bu sevieyede iken biz 58.000 lerdeydik...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
günlük sistem alda lakin göstergeler sat sinyalini koruyor hata bandının aşağıya yönelmesi long pozisyonlar için olumsuz. Saatlik iki sistem alda 15 dk iki sistem alda fdow biraz toparlarsa yeşilleniriz diye düşünüyorum.
günaydınlar..üç gündür..flat giriyorm..geç kalkıyorm..uyumuşum nasıl..
pamıkcım hoşgeldin..kimseye uyma..sinirlerini bozma..sen kendini bildikten sonra..
f dow..numera yapıyo..hehe..asti radyomu açıyorz..sat vercek ama yalancıktan gibi.hehhe..
Matriksten gelen cevap;
Merhaba ,
Grafikleri oluşturmak için bize gelen VOB yayın paketinde genellikle açılış seansında bu durumla karşılaşıyoruz. Bu durumun çözülmesi için VOB’ a bildirdik. Şu an durumun çözümü için bekleme aşamasındayız. Eğer VOB’ tan bir çözüm üretilemezse tarafımızdan bir çözüm bulunmaya çalışılacaktır. İyi günler.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri