Astatinim,
Azmine hayranım. Korkarım, bu tempoyla benim sistemi geçersin. (Sanırım bunu engellemek için seni hızla evlendirmeli ve çocuk sahibi yapmalıyım.)
Bu kadar emege destek ipucu : Bir range içinde (benim range bu veya buna benzer değil, ama yaklaşım benzer), Stop (Açık Pos Kapat ve Sat) formullerini hızlandır daha kolayca stoplasınlar, ve/veya AL (long) veya AÇIĞA SAT (short) formullerini yavaşlat (daha fazla koşulun gerçekleşmesi ile pozisyon alsınlar).
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
İyi düşüncelerin için sağol patron ama senin de bildiğin üzere "bir gün senin sistemlerinden daha iyi bir sistem yapacağım ve sen buna mani olamayacaksın sihirbaz" bir "dünyayı kurtaran adam" filmi repliği uyarlamasıdır ve sana takılmak için uyarlanmıştır. Şimdi henüz bu işlerle uğraşmaya başlayalı 1 yılı bile geçmemiş "ben" için seni veya bu işleri yıllardır kafasını yoran diğer üstadları geçmek çoookkk iddialı bir hedef. belki "senin ikinci çocuğun olur ve artık bu işlerle ilgilenecek vakti bulamazsan" belki "dünyayı kurtaran adam-6" çekildiğinde ve yine belki-bir ihtimal senin sistemlere yaklaşmış olurumhala enerjim varsa ve bir başka şekilde yırtmadıysam
(loto çıkarsa ne sistem tanırım ne vob
)
PS1: daha önceki bir mesajımda "PS4 Sazan" Reminder diye bir notum vardı sana..dabiki onu play steyşın konsolunun reklamı için koymadım...pies for)..hatırlatayım dedim..152 oldu
BANGA mühim
Herkese iyi akşamlar.
Sazan kaçar. (Kızı gelir).
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
dow ilk dirençte su koyverdi... 10.280/310...
![]()
Gobidiks
5-15-20
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu pala varya ne deseniz yakışır,yatacak yeri yok...sabah yazabildim, sadece palaya dikkat çekmiştim?kucağına shortçuları doldurdu dedim çıktım. akşam bir baktım 1200 puan civarı shortçuları hüpletmiş ama gümletmedi daha?
70.425 ten aşağı devam eden 4.C dalgası olmalı,bugün onun 4.c alt dalgası tamamlanmış olabilir,eğer öyleyse 4.c,bugün dediğim gibi bir running flat değil de bir expanded flat şeklinde tahakkuk etmiş olmalı,buna göre
4.a=68.400 üzerinde
4.c=68.600 tepe gelmesi yapıyı bozmaz.
Bu durumda 5.dalga ile DH=66.800 civarına piyasanın inmesi gerekmekte ve orada minor dereceli 4.dalga biter.
Bu yapı için 4.C.1=69.375 stoploss 'tur.(DBS)
Piyasa 69.375 i yukarı geçemediği müddetçe ,67.000 altında yeni dip gelebilir.
Eğer yeni dip gelirse,oradan bugün de belirttiğim minor dereceli 5. dalga,DH=73.000-75.000 olarak yukarı başlayabilir.
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Djı kısa vade drenç 10242
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Fibonacci aşıkları için...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Ocak ayında piyasalar hiç belini doğrultamamış bugüne kadar... Seneye hatırlatın da 1 Ocak dedi mi direkt short'layalım...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri