DJI Haftalık grafikte verdiğim formasyon yükseliş yönünde netleşmedikçe geceleri Long girmeye niyetim yok.
DJI Haftalık grafikte verdiğim formasyon yükseliş yönünde netleşmedikçe geceleri Long girmeye niyetim yok.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
68500 civarindan tekrar asagi donebilir. TUZAK olabilir.
EFT ler gecti !!! OzgurBorsaci 68175- 68300 arasi 25 adet SHORT lar ve gider.
Bakalim subat sonuna kadar Down down. Aslinda Nisan shortlayacaktim ama 1 ay sonra paraya ihtiyacim olabilir. O kadar bekleyemiycem..Eve giricem de.
Neye mi guvenerek shortladik.
3 harfli yabanci taaaaa 4 ay once yilbasina kadar cikis yilbasindan sonra birden okecek demisti.Ben de yilbasini biraz gecirdim... Iyi gec kalmamisim.
Asagi treni daha kacirmadan yakalama ihtimalim dogdu 7 kont daha teminatim bosta. Ona da buyuk iht dokunmayacagim. paraya ihtiyacim olursa. yada 70000 felan gosterirlerse ek teminat olsun.
Ama subat sonuna kadar bu endeks 62000 gorur. Belki daha bile asagisi.
Yuzde 10 para eder bir ayda yani yuzde 100. Daha ne olsun. Belamimi ariyorum ))
Hehehe bu tarz yazilarimi ozlemistiniz degil mi )
Yazcam yazcam daha merak etmeyin..
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
500 den şortlara takviye ... 1/5 şort..geceye de böyle
BANGA mühim
Long yeresi 68775 miş yanlış yazmışım, kapanış ordan olursa long.
Ama olmayacak galiba, bende histemli short yapıcam gibiiyice manyadık yine, yenilen pehlivan güleşe doymazmış
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
68500 den ilave SHORT tarafimdan yapilmistir.
Ülem şeytan diyo histemli shortla geç.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri