sistemli şortlar 850 den 1/5....sanki çarpılacağız ama du bakalım
BANGA mühim
ahada 2/5 oldu şortlar
BANGA mühim
Vob-Di-Gobidik 20
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
aplacım sistem bu..eyle yada beyle uyacaksın..(laf aramızda bende o anki alış satışın yönğne göre sinyalden sonra bazen 1 dk ya kadar bekleyebiliyorum..yani mesela sat verdi ama 725 den başlayıp löp löp alıyorlardı hemen öncesinde bekliyorum az.. 1dk lığa bakıyorum aldaysa daha da bekliyobiliyorum) ama sonuçta şortluyom muhakkak
(yaww bu arada sen yeni yıla fıkra anlatarak mı girdin.......cem yılmazla yarıştırcaz seni ha)
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
15,30 da iş bitiyomus bugunyollar kapanacak deyu tatil ettiler
eve gidip biraz sistem kasayımhatta ustaların basını agtırayım bıraz.. sole yapsam ıyı olurmu bole yapsam nasıl olur deyu
![]()
bu arada dırenc yıkılır dedım hakkaten yıktılar ne var ne yok 300 den assa devrıldı hepsıuahuah
yaf cıddı cıddı kendım 1 lotla oynayıp dıger hesapta tam tersını gerı kalan portfoyle yapıcam allahım gunde 1000 puan garantıuehuehuh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
KUIN apla, olası bir yükseliş kanalının tam dibinden şortlamış olabiliriz
ama sistmci olunca kanal banal sanal şeyler olmayacak aklında..ok ne diyosa o
(Çok geyik yaptık arada bir de graf yapıştırayım..geyik demişken, emortın nerde?)![]()
BANGA mühim
full şortos bu arada...
BANGA mühim
spot iyice bozmaya başladı..
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)
Yer imleri