Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Elliotçular (saraylı & sazan) 68,500-68,600 tepki biter diyor. İki farklı elliotçunun ortak noktada buluşması güzel. Dikakte almakta fayda var.
"Sayısal bilgisayarların ve onların çıktılarını çok kolay görülebilir hâle getiren ekranların ortaya çıkmasıyla gelişti ve son on yıl içinde popülerlik kazandı. Ancak kaotik davranış gösteren sistemlerde kestirim yapmanın imkânsızlığı bu popüler görüntüyle birleşince, bilim adamları konuya oldukça kuşkucu bir gözle bakmaya başladılar. Fakat son yıllarda kaos teorisinin ve onun bir uzantısı olan fraktal geometrinin, borsadan meteorolojiye, iletişimden tıbba, kimyadan mekaniğe kadar uzanan çok farklı dallarda önemli kullanım alanları bulması ile bu kuşkular giderek yok olmaktadır."
chaos...
BANGA mühim
300 ort longcover ve short .. ahanda kanalizasyon .. istop 400 üstü .. reverse emir yok .. 400 üstü manuel bakacam artık .. üvvvvv ...
![]()
2013,00
dax 5.700 direncine doğru sinsice yükseliyor... Dow açılışına poz ile girmek istemeyen Alaman'lar ordan satış yağdırabilir... Bizi de 68.000 altına indirir. Yok orayı deler geçerse biz de soluğu 69.000'de alırız...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Doğrusunuz,68.125 ten yarım poz uzun yaparak bunu da 67.750 de stoplamış,ikinci uzunu açamadan..
Bu da benim önceden demek istediğim durumdu,yani stop olacaksa tek partide bunu yapıp Para Yönetimi ile zararı az tutmak...
Benim yukarda dediğim son pozisyon durumu idi,yani cari durum,sn.zozo'nun dediklerine binaen...
Bu sistem iyi anlaşıldı galiba,bu da beni sevindiriyor..![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri