Aslolan spot piyasaikinci seans açılışını görmeden şimdilik vadeli hareketleri havada kalır, amaa, buralardan longlamak gerekmeye başladı, longlarsam anlamam direnç falan, sat vermeden satmam, ben henüz flat tabiii
saygılar
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Vob-Di-Gobidik zistem 20 dekake
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
valla işe yaramasından ne anladığına bağlıilk 1-2 linkte çok "zengin" görsel şölenler olduğundan devam etmedim
yok o işin şakası tokoba..linklerdeki dosyalar devasa boyutlu ve premium üye olmadığım için rshare e çok ağır iniyordu..bende boşver dedim, yazıcıoğlunda 2 liraya hallederik dedim...o gün bugün halledeceğiz... bu arada Nuni aplada gizli sistemci bence..baksana matlab falan uğraşmış gibi geldi bana![]()
BANGA mühim
şunun şurasında 38 mesac daha yazdıkmıydı olay tamamdır)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri