ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kısa vadede + uyumsuzluklar belirginleşmeye başlasada halen short !
stop seviyesi 68750..
cuma dow kapanışına rağmen piyasa maksimum olumlulukla işlem görmeye devam ediyor..bakalım aynı hava devam edecekmi ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Alıntı Pasta-Nostra
![]()
En az 3 HİSSE...
150 yi üçüncü kez denerse .. pis kırar bence .. üvvvv ..
2013,00
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
sistem hala cuma günü verdiği sinyalle dowdan sonra 1000 puan çarpılmasını bekliodum.. yanılmışım
![]()
sn saraylı abi hoşgeldiniz ..![]()
2013,00
xu100 biraz daha düzgün formasyon çiziyor... Düşüş trendi en azından kısa vade için durmuş gibi...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yafu ne cacık bovrsamız varmış
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şimciiikk.. Seans arasını fırsat bilip orta vadeli duruma bakalım... XU030 saatlik graf eşliğinde... Görüldüğü gibi arkadaşımız çift tepe yaptı ve düştü... Burada iki ihtimal var:
1. 67.000'den geçen destek kırılır ve formasyon hedefi olan 63.750 bölgesine seyahat başlar...
2. Tekrar yükselir ve çift tepe bölgesini test eder. Unutmayalım ki çift tepe formasyonu vardır, ancak "üç tepe" diye bir formasyon yoktur. Yani fiyat o bölgeye tekrar gelebilirse çok büyük ihtimalle artık orada durmaz. O durumda 75.000'ler ciddi şekilde gündeme gelir.
Ben özellikle bugün piyasanın Dow'daki zayıflığı fırsat bilip düşmemesine bağlı olarak orta vadede yükseliş beklemeye eğilimliyim.. Ancak dediğim gibi 67.000 altı günlük kapanışlarda gözünün yaşına bakmam Pala'nın...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri