68.000 altında bu kadar oyalanmamalıydık.. görüntü hoşuma gitmedi.. longlar kapandı..
68.000 altında bu kadar oyalanmamalıydık.. görüntü hoşuma gitmedi.. longlar kapandı..
longlar arttırılır..saatliğe kadar tüm periyotlar alda..60 satta..gün satta
BANGA mühim
cuma günkü 68.050 longlara ,67.825 ten kardeş getirilir..yalnız üşüdüler gayri...
--Eksiklik Kendi Özümde--
şincik pozisyonumuz long olduğuna göre davul zurn aolayına girelim;
IMF gelebilür, SP uçabilur, DOW tepebilür, çok şortcu var v.s. v.s.
pozisyona aşık olmamanın ve sistemin dayanılmaz hafifliği! ehuhuehueh
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kontrol ettim gedikte kontratlar sımdı gorunuyor.. mm ilginc ilk kez kullanma ımkanım oldu.. eyo .. sevındımama keske fıyatlarda gorunseydi boyle cok kadeş antlasması formunda olmus
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Gördügüm destek ve direnç seviyelerini sizlerle de paylaşayım...67.500-67.400 önemli destek bölgesi...Sabah test etmiş ve tutmuş gibi görünüyor ancak altına kayarsa işin cılkı çıkabilir benden söylemesi...Yani bu bölge Longcular için iyi bir stop seviyesi olabilir.67.400'ün kırılması halinde önce 67.000 daha sonra da kuvvetle muhtemel 66.600 test edilebilir.Yukarı gitmesi halinde de eger 68.200 aşılabilirse 68.700-68.800 bölgesi test edilebilir ama 68.800'ü aşması çok da kolay olmayacaktır diye düşünüyorum.Bol kazançlar...
Uzun süredir foruma OBO grafiği atmamıştım... Alın size bir ters OBO... Çok net değil ama idare edin... Çalışmazsa Hellim'den rica eder sildiririm bu mesajı, iz bırakmam...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri