piyasa hala 60 dakikalık grafta 200 SMA etrafında dönüyor...aşağısı hoş değil BOŞ o da bunu biliyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
GünaydınYeni haftanız bol kazançlı geçsin inşallah.
Sistemim NaNo 02,12,2009 tarihinden bu yana ilk defa saatlik satış sinyalleri içinde. Bu durumda hala bir düşüş içinde olduğumuzu işaret ediyor, tabi bugün itibarı ile yatay açılış daha küçük periyodlarda yataylığı ve hatta, yukarı yönde hareket için tutunmayıda başardığımızı söylüyorne piyasamız var beee, iptenmi dönüyoruz? yoksa çoktan asıldıkta ipin son tutunan telleri kopabilirmi? bakıcaz diyorum...saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
son 800 long pozda 725 istop oldum .. 800 ort kısayım şuan .. üvvv ..
2013,00
Selam güzel insanlar...Nasılsınız? Özlemişim sizleri...Agır iş temposu yüzünden uzun zamandır aranızda yoktum...Bu süreçte adam gibi trade bile edemedim...Bu piyasalar insanda öyle bir bagımlılık yapıyor ki uzak kalmak tuhaf bir duyguydu...Önümüzdeki bir kaç hafta İnşallah sizlerle birlikte olabilecegim.Bu arada yazamasam da elimden geldigince forumu takip etmeye çalıştım.Foruma emegi geçen herkese teşekkür ediyorum.Sevgiler ve bol kazançlar...
emekdar dostum benim Yavuzhan sizlere ömür..
maalesef aygırlıkta yapamadı erken ölümüyle..bu yüzden kendisini doya doya izlesekte yavrularını izlemek kısmet olmadı..
sen dow grafiğini beğendim diyorsan o ayrı![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
arabayla iki çıkış denemesi de başarısız oldu..evdeyim...aaa bu ne ***300 puan geri gelmiş..ehuhuhue.. sistem alda....
BANGA mühim
30 dakikalık olan periyotlar pu günlük haftalık periyotlar nu veriyor yukarıya küçük tepkiler gelsede büyük resimde görüntü topraga bakıyor
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri