cümleten günaydın .. buyrun .. kanalizasyon graf .. üvvvv
![]()
cümleten günaydın .. buyrun .. kanalizasyon graf .. üvvvv
![]()
2013,00
günaydın & bol şanslar herkese..
öncelikle herkese günaydın ve bol kazanclar ;
hocam kazansak yazacaz da kazanamıyoruz kı paso carpılıyoruz , haliyle aglamakla gecıyo zaman uehueheuhe
ama hakkını yemeyelım guzel trade eden abılerımız ablalarımız var , onlara da herzaman helal olsun dıyoruz.. ha bız becerebılıyor muyuz hayır ama olsun yılmayıp devam edıyoruz.. ogrenıcez daha yasımız genc)
gecen gun çöküşten önce 70000 de shortladım ama palanın dayagını cok yedıgım ıcın 69825 te kapattım 15 dkka ıcındesonrası tabi malum bu fıyatlara kadar geldı uehueh 5 dk daha beklemıs olsak derdık eyo surdan shortladık dıye
ama acıkcası o kadar actım kı + puan almaya hemen kapattım gozum 175 puandan fazlasını goremedı
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Herkese günaydın,hayırlı işler bol kazançlar..
fdow un -100 pıvanını yedi piyasa...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Günaydııııınnnn FORUMUN GÜZEL İNSANLARI!
68.350 üstüne atarsak shortçular dikkatli olsunlar...
piyasa 1 aydır yatay....muhtemelen yeni bir trend başlayacak.. şimdilik bu trendin aşağı olacağını söylemek zor... kısaların çilesi devam edecek..sanki..
buyrunuz buda formasyonel bakış ... 10 dk graf ..dipte elmas olabilir .. üvvvv .poz yok full flat .. izleyelim bakalım ..
![]()
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri