Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Önceki gönderileri hızlıca okudum.
Sn.Strategist'e selamlar,dedikleri tamamen doğru...
Sn.murat doğru anlamış..sn.zozo da öyle son gönderdiği grafik doğru...
Şimdi tekrar izah edeyim:
Sarı çizgiler ilk 30' nın H ve L unu veriyor.Ama sistemime göre giriş yaparken,fiyatın bu sarı çizgiyi yukarı ya da aşağı kestiği noktaya bakıyorsunuz.
5' lıkta bu sarı çizgi aşağı kesilince misal,mor çizgilere bakıyorsunuz,cursorı değdirince en alttaki iki mor çizgi değeri,size 1.kısa ve 2.kısanın açılacağı seviyeleri söylüyor.
Uzunda ise sarı çizgi yukarı kesildiği barda,yukardaki iki mavi çizgi size 1.uzun ve 2.uzunun yerini söylüyor,yine cursorı değdirince en üstte..
Ortadaki iki kırmızıdan üstteki uzunlar için stop,alttaki ise kısalar için..
Sonuç olarak sarı çizgi ile girmiyoruz,fiyatın sarı çizgiyi kestiği barda mor ya da mavilerle giriyoruz.
Galiba bu sefer daha iyi anlatabildim.?![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
yeni haftayada başladık şu saat itibariyle Sn.Saraylı'da sistem yaratıcısı olarak hoşgeldi. Şu meseleye bi nokta koysan da biraz rahatlasak abi.
Çok Uzman
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
matrixde heiken ashi diye bi indik gelmiş..ne iş yapıyo..bilen varmı..fiyat barı gibi mum grafik çiziyo..
- - - -
Şimdi geçtiğimiz cuma günü için bakalım:
MS (MATRİKSTEN YÜKLÜYORUM) verilerine göre:
H=68.800
L=68.250
Olmuş bunlar sarı çizgiler...
Şimdi sarı çizgilere bakalım,kaçta nasıl kesilmiş diye?
13.45 barında aşağı kesilmiş...
İşte bu barda,aşağı kesildiği için mor çizgilere cursorı getiriyoruz,bize diyorki:
1.kısa: 68.200
2.kısa: 68.125
sırayla kademeli bu iki noktaya indikçe ,FULL POZİSYON, kısa açıyoruz.
Stopumuz ise alttaki kırmızı aynı bardaki(13.45) olan:
stop=68.375 tir.
Piyasa bu noktaya yükselmediği için stoplamamış ve ilerleyen saatlerde piyasa önce 67.550 ve sonraki dipte 67.450 ye kadar gerilemiş...
Mesela ilk dip olan 67.550 den yukarı döndüğünde realize gerekirdi,bu da ort 600 puana varan bir marj bıraktığı anlamına gelir.
İlerleyen saatlerde başka sinyal yok.
ok?
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri