zebah TGG=2 yeresi, trene son biniş yeriymiş
![]()
zebah TGG=2 yeresi, trene son biniş yeriymiş
![]()
BANGA mühim
oooo, boz ayi gelmis. bir musade buyrun efendiler, boz ayi konusacak..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
buyrun vadeli 30 dak kanalizasyon graf .. destek ve dirençler ..
![]()
2013,00
USD/TL 2.5 günde 1.45'den neredeyse 1.50'ye geldi![]()
En az 3 HİSSE...
Koyun geldi kuzu geldi
İnek geldi dana geldi
Okuycudan mektup geldi
Sen gelmedin
Diyecahsınki niye...
İŞTE İEYLE...
ŞAİR AYU
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
abi şahsen ben guzu abeyimi çok severim benim örnek aldıım adamdır gendisi.. emme tek eksii içkıyı fazla gaçhırdımmı gurt adama dönüşüveriyore
garşısındaki öz evladıda olsa yiyore
içkinin onu nassı etkilediini bildiğim üçün o ara bana kufur dahi etse sorun deel özünde pambık şeker biri....
emme artık bu konuyu uzatma bence gayri yatışsın geçsin olay .... bura gavga yeresi deelki....
asteton ve selçuklu abeyde guzunun zarhosken gendini gaybettiini biliyore zaten oyle olmasa bugun emin ol onnarı susturamazdın....
sorry Sn HeLLiM
KONUYU KAPAYALIM ARTHIK
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri