Akbank dan long yapan arkadaş, burayı okuyorsan dikkat et bak piyasanın düşmesine sebep oluyosun, bozuşuruz bak, longlarımı yedirmeye niyetim yok.
Akbank dan long yapan arkadaş, burayı okuyorsan dikkat et bak piyasanın düşmesine sebep oluyosun, bozuşuruz bak, longlarımı yedirmeye niyetim yok.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
matriks sistem alarmları nasıl kapatılıyor arkadaşlar ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Stop oldum vay anasını, spota veriyolar, kısada yapamıyorum iyimi![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
vobdigobidik zistem
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ara sıra , bende Matrisk'te Uzun barlar oluşuyor durup dururken.. (Dün yazmıştım - öğlen altın grafiğinde(XAUUSD)). 5 dk sonra düzelttiler.. Verilerle böyle oynanırken sistem çalıştırmak, ne kadar güvenli siz karar verin..
Yurtdışında da bu tip sorunlar var mı bilmiyorum???
En az 3 HİSSE...
evet, 68.000 altına vurduk.. bundan sonra pala'nın ne edeceğini bilmiyorum..o yüzden 67.875 den flatladım..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri