astet sözünü tutmadın göndermedin resmisilerigerekte kalmadı zaten
![]()
astet sözünü tutmadın göndermedin resmisilerigerekte kalmadı zaten
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ISTE SON SECIM ANKETI Ankete göre bugün seçim...
ISTE SON SECIM ANKETI
Ankete göre bugün seçim olsa AKP yüzde 29.5, CHP yüzde 27.11, MHP yüzde 20.41 oranında oy alıyor.
http://www9.gazetevatan.com/Iste_son...2874/9/Siyaset
69 dan 1 lot işlem geçmiş gerçekten. Neden grafikte yok bilmiyorum.
(derken denmesi gereken denmiş zaten)
Çok Uzman
rezil olmak ne dimeh yaw.
emme o duyguyu bilirim. zamanın birinde bi indikatör buldum.
ulem endeksin hangi tarafa yaparsa yapsın, hülülü yaptıktan sonra nerede duracağını tespit ediyor. o noktadan tersoya yatır full kontratı, işi bitir. al sana zirve-dip avı.
vışşş dedim paraların altında kalacam.
heyecandan elim titriyo. o derece.
5 harekette tuttu. sonra bi baktım, fincan kulp türü hareketlerde, yani soluklanacağı noktayı yakalıyoz da, sonraki barda aynı yöne devam ederse onu kaçırıyo. e o sonraki barları da bilen bilir, adamı doğrar valla.
sonuç fıssss.
dert etme. daha evreka diyeceğimiz çok şey yakalarız. aynı azimle altın yumurtlayan tavuğu aramaya devam.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bundan önce vob ile matriks arasında 12 sn fark var demiştim ve bazılarımız 12 sn de kaç kademe kalkar ki demişti (o kişi kendini biliyor) İlk 4sn de kaç kademe oynamış gördünüz
Bu arada şuanda da 1sn fark var.. Bu fark yüzünden o işlemler grafiğe yansımamış olabilir, dikkat ederseniz ilk 1 sn deki işlemler yok grafikte
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
tepkiye oynayacaklar dikkatli olmalıdır.
pariteler hiç iyi şeyler söylemiyor.
satışlar yine çok feci gelmeye başladı...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri