Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Aha durdo niyet mektubu imzalamış bile![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hocam sırasıyla MB baskanı acıklama yaptı IMF anlasması yapılmalı dıye , ben terste kaldım biton zarar ettım bu acıklamayla .. hatta aynı hafta basbakan acıklama yaptı ben ve Ekonomı bakanı harıcındekı kımseye ınanmayın aslı astarı yok dıye bu acıklamaların..
neyse aradan 1 ay gecti ekonomı bakanı acıklama yaptı ben gene terste kaldım gene sövdüm.. aradan 1 hafta gecti basbakan yaptı acıklama olacak diye..
ee şimdi sırasıyla bugun MB başkanı ımf olmasa iyi olur diyo.. ekonomı bakanı olmayabılırde olabılırde dıyo
ulan şakamısınız sız ? bilerek yapıyorsanız bunları hakkınızda ıyı dusunmeyecegım yok bılmeyerek yapıyorsanız dıkkat edın medya ayagıyla sızı ıstedıklerı gıbı yonlendırıyorlar soylemenızı ıstedıklerı seylerı soyletıyorlar ve manıplasyon yapıyorlar..
yahu beklentıyı olusturup sonra yok olmayacak dıyende medya aynı beklentıyı her ay olusturup sonduren gene medya.. bole sacmalık olur mu ? spk arastırıyormus .. ulan neyı arastırıyosun 20 kere yapıldı hala arastırıyoruz dıyo adam.. bole gerızekalılık olur mu ? goremedıgın sey ne ? bu haberler gercekse acıklayın resmi agızdan, yok haberler gercek degılse haber kanallarını ve yayanları cezalandırın .. fınansal haber kanalları tutulmus , devlet adamları tutulmus pıyasa zaten ellerınde eee neyin kavgası bu o zaman ? soyleyın bırakalım gıdellım hesapları.. boyle denyoluk olmaz olsun .. bu dupeduz sahtekarlık..
gereğini yapan var mı ? hayır .. alan razı satan razı.. cümleten geçmiş olsun.. her hesap sıfırlanana bu para babaları verdiklerinin 5 katını alana kadar bu duzen devam edecek gibi..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Nano sat diyo, sisteme uyamıyorum sabah beri, düştükçede düşüyor, bu iş çığrından çıktı, her an haber gelir korkusu fena sarmış bedenimi, buna sistemli bir çare olmalı ama yok işte.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
gaddar disiplin.com
![]()
BANGA mühim
Dünkü senaryom tuttu, saatlik yataya geçeriz 70300-70400 ler görülür sonra düşüş dedimdi, akşamada korkudan flat kaldımdı.
Bugün senaryo filam yok kafamda, olamıyor daha doğrusu, al sat sinyallerine güven duygusu kayboldu, bir müddet ara veriyim diyorum, şöyle önümüzdeki haftanın ortalarına kadar falan işte, saygılar.
Hun İmparatoru ATİLLA
Fekat Nano buralardan gelebilecek alışların tekrar kuvvetli al sinyaline dönebileceği işaretinide veriyorpiyasayı takibetmeye devam edebilirimde
karar seviyelerindeyim
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
long devam taviz yok. neydi? zild..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri