ikili dipmi olaki..almayın ya..bide almayın...
Ref + filan koy mesela... Çok güzel oluyor.
Mesela böyle bir sistem olur : http://www.tacticaltrader.ca/
30 Mart 2009a kadar geçerli indirim de yapıyorlar indirim hala geçerli...
399$ yerine 329$![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yanlız spot hiç düşecekmiş gibi durmuyor.. hadi fdji ancak sen kurtarırsın bizi..
KUIN bu sinyal bizi çarpmasın gızz...850 den şortum..(PAMIH noolcak şimdi, kayma pozitif oldu...sinyalin 75 puan üstünden şortladım, sana bir borç vrmı üewww..ehuehe)
![]()
BANGA mühim
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri