ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
arkadaşar vobta son 10 dakkanın harketını verebılecek varmı
astı senszı olmuyor
euor/usd ne dersın
cift dip yapti dow...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
üwwww..sana 1.4380 ken, 1.44 görür ama bu hafta 1.4270 görür..sonrasına 1.4270 i nasıl gördüğüne bakarak konuşuruz demiştim...1 tamam 2 tamam da...konuşamadık beaaaa...1.4250 altına saatlik kapanış yapara 1.4160 görür diyecektim..onuda haşırt diye geçmiş...1.4045 i den destek bulabilir..uzun vadede ise küskü...İspanya ve Ukrayna ya tekrar dikkat
BANGA mühim
efiksci abem nerde..doğru mu tahmin ettim 17:25 gerekçesini..pısstt
BANGA mühim
Bende Tom yine ip atlamaya başldı diyecektim..ama artık eskisi gibi hopbidi
hopbidi hoplayamıyor...
Bu gerçek bir olaydır..şehrin birinde abd liler varmış ve ahali ekonomik
açıdan bunların varlığından çok faydalanıyorlarmış....
Daha sonraları abd liler işleri bitmiş gitmişler bu şehirden...
Ancak ahali gitmelerini kabul edememişler,her fırsatta geleceklermiş hikayesi
uydurmuşlar..
Özelliklede HELİKOPTER gördüklerinde havada hep abd liler geri geliyor
sanmışlar...
HİKAYECİ AYU
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri