67700 lü seviyeler artık kısa-orta vadeli tabanımız diyebiliriz..
70200 ve son yüksek 71350 çanakları sırasıyla hedef haline geldiler ki 70200 üstünde kalabilecek bir piyasa 72550 ye kadar bir dörtgen formasyon potansiyeli taşıyacaktır..
![]()
67700 lü seviyeler artık kısa-orta vadeli tabanımız diyebiliriz..
70200 ve son yüksek 71350 çanakları sırasıyla hedef haline geldiler ki 70200 üstünde kalabilecek bir piyasa 72550 ye kadar bir dörtgen formasyon potansiyeli taşıyacaktır..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Deutsche Bank ekteki raporunda IMF anlaşması ile endeks hedefinin 62,500 olabileceğini, 2010 kar artış beklentilerinin de %7'den %14'e yükselebileceğini belirtti
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Flat devam ediyorum, sabah belli etmedi tekrar uzunlamak varmış, neyse, benim gibi çıkmış biri için henüz piyasaya giriş yeresi değil, ben bugün olursa short kovalayacağım, kendime sözüm var, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
XTRADERX
VoB gün içi RO - destek TA - direncler;
69750/70150-70650
69400
69200/68800
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Benim Nayır Nolamaz sistemine görede buralardan saatlik yataya geçiş işaretleri geliyor70000 in biraz daha üstlerinden 70300-70400 gibi zirve yapıp, sert düşüş ve ardındanda saatlik yatay, ordan terar aşğılara sallanan barlar
en son senaryom budur, Nayır Nolamaz sat verir o zaman
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
70.200 üstünden realizasyon gelebilir teknik olarak çok sert te olabilir yumuşakta ana hedef 71.350 üstü.
Büyük bankalarda hacim düşük gibi..
Ereğli'de hacim , bankalardan daha fazla...
En az 3 HİSSE...
Sistemin kısa adı NaNo( Nayır Nolamaz), en son nanoteknolojik buluşum![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
5 dk periyodunda dün başlayan yukarı hareket..
açı çok dik,elbette sürdürülemez.yataya geçiş,kısa vadeli realizeler olacaktır ve normaldir..an itibariyle long stop seviyem 68725 !
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri