pasd birden 1500 goctu..Buyuklerden biri betonluyor..Yoksa hayal mi goruyorum
pasta olsa..
pasd birden 1500 goctu..Buyuklerden biri betonluyor..Yoksa hayal mi goruyorum
pasta olsa..
Sabahki harekete benzer hareket çekildi, apsd epey düştü![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
boşverin takası makası apsd yi yaw...yygdd
BANGA mühim
Millet shorta yükleniyo sanki, ama pala longa yüklenmeden satışları tırtıklaya tırtıklaya 69000 yaptı...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bi habere kafadan 70000 e sıçrarmı şimdi![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
vallah fena saldırıyolar herhal siteyedikkat olun gayri demin hiç giremedim
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
69000`den kisaldim, 69250 üzerine stop, 69400 üzerine de long olurum
72-73 bölgesine dogru köprüden önceki son çıkış harekatı başladı sanki
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
Ama şimdi s&p bekliyor, Türkiye Imf ile anlaşırsa iki kademe not artıracak ya, Imf de siyasilerden strat bekliyor, nasıl olcak şimdi haber işi?
Hun İmparatoru ATİLLA
sert bir şekilde aştık ortalamayı..
göstergede pozitif bölgede seri hareket ederek epey palazlandı..
sıra 69175 kısa vadeli aşağı trend direncine geldi.bu seviye gidişata yön verecek bence.şayet bu seviyeninde üstüne çıkılabilirse yeniden 70 bin üstü iştahı ortaya çıkar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Vermiyorum betonlari 2 katrilyon hacimle döndur dur..Milleti stoplat.Bende tırtıkcıyım bundan gayrı..
spotta eksi kapanış bekliyorum.Geyşalar hayalim![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri