flexy Nickli Üyeden Alıntı
Problem sizde değil.O barda en yüksek 325 gördü ama grafikte 300 olarak görünüyor.Ufacık bi fark gibi görünsede göstergelerin hesaplamasını oldukça etkiliyor.Bu problem sürekli oluyor.Ya açılış,ya kapanış,yüksek,düşük farklı oluyor.Mesela 14.01.10 tarihinde 09:15 barının açılışı 69.750 görünüyor ama açılış 69.500 den oldu

Sistemlere acilen çekidüzen verilmesi gerekiyor.Ben böyle böyle hata var diye arayınca karşımdaki insan hayatında ilk defa duymuş gibi davranıyor.Ya kimse farketmiyor hatalı data yazılıp gidiyor,ya farkedenler var ama telefondan teknik desteği aramaya üşeniyorlar.Yoksa bikaç kişi arasa bunları ya gerçekten bi problem var bi bakalım derler.

Sorun sadece matrikste değil.Foreks tede euroline da da aynı problem var.Derinlikte apaçık ortada oradan işlem geçtiği ama grafikte güncelleme yaptığınız halde yok böyle bi fiyat.
Evet çok haklısınız... 14 ocak tarihinde açılış 69500 oldu... Ama bence asıl sorun karşımızdaki muhatap olduğumuz teknik personelin trader olmayışı... Bırakın vobu belki hayatta hiç hisse işlemi bile yapmamış birisi... Onun gözünde bizim sıkıntılarımın bir önemi yok... Valla ben matriksle uğraşmaktan bıktım... e-broker hakkında onlarca kez mailleştim sonuç sıfır... Ema hakkında yine aynı... 5 dk lık verilerin sadece 4 ay saklanması konusu yine aynı... Sistem sinyallerinin yer değiştirmesi sorunu yine aynı...
Gerçi onlar da haklı imkb ve vob çok mu iyi ki onlar da iyi olsun... telefon kesilir vob işlemleri durur ama imkb çalışır, imkb durur vob çalışır... ikisi de çalışır ama saatleri farklıdır biri diğerinden 12 sn önden gider vs...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Yer imleri