EW yi küçümsemeyin bence her analiz yönteminde olduğu gibi bununda STOP-LOSS u mevcut.EW ile gerçek anlamda trade eden hiçkimse bu sayım illaki doğrudur deyip inat etmez.helede işin içinde gerçek para dönüyorsa.kendi bilgisiyle,tecrübesiyle önüne 1-2 alternatif koyar hatta belki tek sayım ve ona göre işlemini yapar.her daim STOP'u vardır buna emin olun.
kaldıki A.Tiedje denilen kişide sayımlarında STOP noktalarını göstermiş.
EW yi hafife almamak gerek.sadece uygulaması çok büyük bilgi ve tecrübe gerektiriyor.
ben size bişey söyliym mi? bence finansal piyasaları analiz etmek için bundan daha istikrarlı bir yöntem olamaz.
klasik TA demeyin.orada destek dirençler gani gani...kimimiz log kimimiz lineer bakıyor v.s. kimimiz 2-3 çizgiyle işini görüyor kimisi 20 tane çizgi çekiyor.hiçbir piyasa o kadar çok noktaya hassasiyet göstermez destek-direnç anlamında.ana noktalar bellidir.tecrübeniz varsa onları yakalarsınız.
ben şahsen çok isterdim EW konusunda usta olabilmeyi.batırmaz abi kesinlikle...kapı gibi STOP un var...eyle beyle değil...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri