boz ayı iyi tatiller diler................
boz ayı iyi tatiller diler................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
haftasonuna 68.800 kısalarla giriyorum.. kim korkar imf den..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu IMF haberi öyle yada böyle olacak diyorum, haftasonunada long, sistem short ama ben long girmek zorunda hissettim, histemik hafta sonu pozu oldu bu...
Şimdi haftaya spot piyasa en az 1000 puan artı açar beklentisindeyim, buna görede vobda kritik seviye olan 69700 seviyelerine çabuk ulaşır heralde..beklenti işte...
Normalde en azından kapanışta 68500 olmamız lazımdı ama olmadı...
Uzlaşma 68250 oldu
Herkese iyi tatiller
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
selam milet, haftasonuna long. dow'daki hareketliligin nedeninin opsiyon vadeleri oldugunu dusunuyorum. kapanisi arti ile yapacaktir diye dusunuyorum. oyumuzu da kullananalim..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
yapı krediye bir kez daha şapka çıkarıyorum.
20 dakikada ortalama 200 puanda 2.000 kontrat daha döndü ve bence bugün tek kelimeyle şov yaptı.
şovun hasını yaptı hemde.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
don jonsın bu gece geberecek inşallah..![]()
geceye short....
iyi haftasonları..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
amma cok ayu var![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Pala, KY nin düşüncelerini okuyan ve buradan elde ettiği verileri analiz eden bir sistem geliştirmiş olabilir... O yüzden düşündüklerinizin tersini yapın ya da yapacaklarınızın tersini düşünün...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)
Yer imleri