selçuklu patron...üwwww
hadi pelam bi 300 puan daha ver
selçuklu patron...üwwww
hadi pelam bi 300 puan daha ver
BANGA mühim
Bıktım daaa, yok stop yeresiymiş yok al vermiş yok sat vermiş..
Artık disiplinsizimhürgeneral, uzunlar ilk hedefiniz yukarıdan kapanmaaaaaak...
Kafayı yemedim ne yaptığımı biliyorum...risk alıyorumsaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sanırım RTE nin sözüne istinaden herkeste bugün ya da hsonu açıklanacak şeklinde bir beklenti oldu.
kurtulsaydık artık şundan arkadaş.2 yıl oldu...ne ocaklar söndürdüler bu IMF manipülasyonu ile...
bakalım gelecek mi haber?
yahu makalelerde falan hükümet çok büyük bir para almaya yanaşmıyor,borçlanmak istemiyor deniyordu.sadece işte IMF anlaşması yaptık şeklinde yabancıya güven vermek için bir anlşama yapmak istiyor deniyordu.
yani 15-20 milyar USD falan gelirse valla göçertiler herhalde burayı...ama 40/50 milyar dolar gelirsede sağlam bir yukarı GAP olur...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
full don gömlek flat devam .. .ehueheu ... long hevesim vardı vazgeçtim ..
2013,00
15 ve 60 dk' da PU var! 68750 y, geçersek ilk hedef 69350 sonraki hedef 70275!
Yalniz saatlikte ortalamanin altinda olusumuz, göstergelerin hala zayif olmasi, sistemlerin satta olmasi da dikkate alinmali...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri