MP 5 dk.. excali featured
![]()
BANGA mühim
Bence eliot analizine gore e bitti yukari donduk. hedef 69 gecilir ise 70 binlerin uzeri olabilir.tabi olmayabilirde.
![]()
http://www.bugun.com.tr/haber-detay/...mi-haberi.aspx
yeni bir dava mı
forumda kısalmış olanlardan uzuna dönen arkadaş varsa yazabilir mi acaba.
merak ettim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
açılışta çizerse şaşırmam...
--Eksiklik Kendi Özümde--
kapanışın 67800 üzerinde olması şahsen benim için büyük sürpriz olur..şangay sürprizi olur... zemin düşüşe müsait...müsterih bir konumdayım ve sıkıntı yok
BANGA mühim
müsterih olmadığım tek konu: bugün cuma...kapanışa doğru pala aşağıda sürse yukarı da sürse, ky, lem demekki imf olmuyo / yada aha oluyo diye düşünüp poz alacak..oysaki gerçeği hiç kimse bilmiyor..yada pala biliyor..hiçkimse bilmiyorsa bile pala kazanır..paranın gücüyle manipüle etme şansı olacağı için zihinleri...yok biliyorsa zaten sorun yok...
bizim en büyük sıkıntımız; pala her ne yaparsa yapsın, bir şey biliyordamı yapıyo yoksa ..pneliğine mi yapıyor bilemiyor olacağımız...
BANGA mühim
Jpmorgan'ın 4. Ceyrek hb karı 0.74 dolar (beklentı: 0.61 dolar, oncekı: 0.07 dolar)
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Başbakan RTE nin vede Hökünün itibar kaybı olmaz heralde, IMF bu hafta kesin belli olacak denmişti, bu durumda ben buralardan flat kalır, haber düşsün, haftaya poz alırım daa
piasa kaçmıyo ya? belki haberle bugün yukarı kaçar neme lazım...saygılar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri