...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu arada 400 bulduk, hadi bakalım devamı gelsin,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Mavrova’dan aldım sümbül bir okka nohut
Al beni bre sar more sümbül yanında uyut.
Gel Yanıma Gir koynumama Ayletme Beni
Yedi da sene mapusta yatsam saracam seni..
AHH AHH SENEYE NASİPSE MAKEDONYADAYIM MEMLEKETTE
69 u bi daha görürse gün içi kısacılara yusufum türküsünü söölettirir...yannız bunu normal olarak kabul edeceğim..lakin 60 lığa göre hakkı wardır...ha ben olsam bunu yaparım şayet verceksem aşaı piyasayı...
--Eksiklik Kendi Özümde--
aslında bı sıstem olusturmak lazım...demın buradakılerle onu konustuk...küçük-orta buyukluktekı vob portfoylerının işlemlerının tam tersını gırebılen eş zamanlı...kesinlikle kaybetceını dusunmuorum...
--Eksiklik Kendi Özümde--
soğuk ter yeresi burası bence, ve sanki kene patlatma noktası,......
dün bunu düşündüm bende üstad eğer bunlar satacaksa bügün yedire yedire aşağı inerler nede olsa çoğu kişi imf haberi nedeniyle kısa yapmaya çekinecektir 67.000 e inse ky oradan kısa açabilirmi.
son yarım saatte bir alım dalgası yapar kalan kısacılarıda öyle korkutur
pazarteside tam kafaları karıştıracak bir açılış yapar -1000 gibi hadi kolaysa kısa yap
tabi bu adamlarım gözü aşağıda ise olabileceğini düşündüğüm senaryo
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
açılış barı 69.100........günün en yükseği....
katılımcı arkadaşlar ........yorum lütfen.....seyirciler .........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri