ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Resim büyümüyor emekdar
Haklısın..
Nefesin sıkışmıyor değil mi?
Bu sene geçirdiğim grip , diğerlerinden farklı olarak nefes alırken bayağı zorlanma yapmıştı bende...
Yatakta dinlenerek (ilaç kullanmadan - bol meyve takviyesiyle) kısa zamanda atlattıydım ağır kısmını . Sonrasında bir aya yakın kuru bir öksürük çekmiştim..
En az 3 HİSSE...
...UsdCad ile hiç ilgilenmemiştim fakat güzel yerde imiş gibi...
Tek sorun 0 noktasındaki tepenin ne olduğunu bilmemem. 3 mü?,5 mi ? Data eksik. Elimdeki tek ipucu global piyasaya ters hareket ettiği. Sanki üçgeni aşağı kırıp son bir aşağı hareket yapmalı kısa vadede...
Bol şanslar...
Sayın Astatin,
Avatar hediye arayışınıza bilmukabele resimle karşılık vereyim istedim.Yanlız 5.1 imi 5 mi bitiyor şüphelerim var. İşin kötüsü bu şüphelerim Euro Usd 1.4680 hedefini de şüpheli hale getirdi, aynı zamanda Dollar İndeks sayımımda değişebilir hale geldi.Kısaca dolarda aşağı son dalga, Euro da yukarı son dalga bitmemiş olma ihtimalinden bahsediyorum malesef. Hafta sonu paylaşmak umuduyla...
Bol şanslar hepimize...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri