Bence bu Dow küskü ile bitirir bu geceyi de...
Küskünün siddetini ben tahmin edemiyorum...
Mini küskü olur herhalde ama...
AHA BU OLAYIN FİNALİDİR, HAKİKATEN İNANAMIYORUM...
MTX deki sistemin kopyasını yarattım. Çalıştırınca getirisi diğerinden %0.4 fazla çıkıyor..buyur...***** **** ****** ***** in
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
way be TTnet den aradılar...ADSL hızınızı 1 den 8 (e kadar) e çıkaralım, üstelik faturanızı 6 ay için 29 dan 19 a düşürelim, sonraki 18 ay 29 sabit fiyat garantisi verelim, ama siz de 24 ay abonelik garantisi verin dediler...olur be ttnet didim..rekabet güzel şey..sabit telden adsl zorunluluğu kalkınca fısfısladı bunlar tabi![]()
BANGA mühim
gün beklediğim gibi geçmedi lakin kısa pozisyonlar biraz daha şanslı gibi.... orta vadeli düşüş trendine girme ihtimali bertaraf olmuş değil.. beklediğim son hamle de gerçekleştiği takdirde tekrar kısa tarafında olacağım... şimdilik flat..
bol şans hepimize..
takoz dediysek..600e kadar bi geri gelebülü..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri