neyse ama zararımız yok....2500 puan kar cebimde...425 zararlı mallarla yarına giriyoruz....1/2 mallıyım....daha kursun tutuyorum....
esas mallanma....haftaya demiştim....erken bulaştık...amma zararı yok...bundada bi hayır vardır....
neyse ama zararımız yok....2500 puan kar cebimde...425 zararlı mallarla yarına giriyoruz....1/2 mallıyım....daha kursun tutuyorum....
esas mallanma....haftaya demiştim....erken bulaştık...amma zararı yok...bundada bi hayır vardır....
hedef...büyük düşüşü yakalayıp ve yatmak malda....parayı ikiye katlamak....
guzum hala kene operasyonunda bu hibino ağa, son voliyi, 650 yaptı hızlı geri geldi, sistemci doğradı orada, ben benim sistemlere baktım
60lık 66350 al sat yok.....
30luk 69400 al sat 69100 burada netice var,...
20lik 68925 al sat 69250 sistemci şimdilk başarılı burada,..
15 lik 68925 al sat 69100 eh işte......................
10 lık 68800 al sat 69100 eh işte........................
e yarına haber hala gelmemişse, bu durumda bu uşaklar içn bir mavi tur gözüküyor,
60 lığı 66350 de yiyor, yada soğuk ter için çalışacak, üstüne gidecek, bu belli,
diğer uşakları sabahın ilk saatlerinde döker,...........
özetle bu gün 70 ci uşakları doğradı, bu yukarıdaki son operasyonuydu haber öncesinde, fakat dün ben dahil yapışan keneler vardı, ben son anda cort olmştum, düşüncem bu alış baskısı deyil haber baskısı şeklindeydi, yani ağamın vakti vardı,.....şimdi ağam dün yapışan keneleri patlatıyor, .....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
boz ayım ben size kendi namıma... ucak düşüren.... diyecegim iznin olursa...
67 000 kırıldımı...65 000 e kadar yatarım....orada gene 68 000 de yaptıgım gibi inerim....tekrar binerim....55 000 ine kadar kellemi kessen inmem.....
şimdi burada temel mantığımız şu olmalı, bu imf haberi ve ratingçi S&P hala taze,....
öyleyse yapılan saha temizliği, yani kirlenmiş bölge mayınlarından temizleniyor, 71500 ağam bastı, 67700 altına izin vermedi, bunlar belli,......
68100 yerelerinden aldı, 70200 den bastı,..........bu dabelli,
longları doğradı, döndü shortları doğradı, son aşamada kene saldırısı oldu şimdi orayı temizleyecek yereleri daha sonra yazacam,.....aslında yukarıda sistem analizinde yazdık,........yarın kene operasyonuna devam edecek, bu da belli,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdilik iyi akşamlar
kuzu üstad işte son durum
aslında burada kendimede biraz öz eleştiri yapmalıyım ne uğraşıyorsun hergün ne olacak acaba bugün düşecekmi yoksa tren bittimi
şimdiye kadar verilen tüm nular sonuca gitmiş yeni bir tepe yaparken nu vermişse kesin düşmüş hatta 2006 dan 2007 ye kadar olan sorunlu bölgede bile (ki orada yanlış sinyal verme olasılığı yüksek) en son yüksek tepeye sat koymuş
ve bu hafta böyle kaparsa endeksin sonu geldi demektir(tabi bu pala ne yapacağı belli olmaz o ne derse o derseki ben sizin önümüzdeki 3 sene boyunca küçüleceğinizi satın alıyorum eyvallah
)
![]()
guzum bu bizim topiğ ayu topiğimi, yani anarşistmi, özgür, bağımsız bir topiğmi, bu,....
50 puvanla stop oldum lanet olsun bırakıyom bu bir işaret olmalı.......
hoşçakalın....
.
yani biz niye dağın tepesinden bayır aşağı koşuyoruz, sistemle uzlaşmıyoruz ve ona karşı geliyoruz, sistemle iş birliği yapsak çok fena kazanırız bu ekiple ha, anonim şirket bilem oluruz, çok fenayız çok, ama genede her defasında bayır aşağı koşmak yoruyo beni, bacaklarım kıçımdan çıkacak gibi oluyore, bu herhalde bir psikoloji, sevdiğim renk ne diyorum kendime, cevap yeşil, hangi tuşa basıyosun cevap kırmızı,.......sanırım 39000 olmadan yeşil diyemeyecez,........hep kırmızı hep kırmızı, İMF var kırmızı, ratingçiler var kırmızı, ne ulam bu, guzuya da dikakat ediyorum, önce bir kırmızı yapmadan yeşil olamıyor, yeşilide dümen yeşil, kırmızıya hazırlık yeşili, daha yüksekten düşelim diye, bozayı hep kırmızı zaten,....ondan hayır hiç yok, diğer uşakların hepsıde anarşist no olacak bizim bu halimiz,.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri