Fark kapandığına göre, vobda şimdi yukarı hülülülülü yapacaklar...
Fark kapandığına göre, vobda şimdi yukarı hülülülülü yapacaklar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bence 69475 ve üstü uzunlari rahatlatir
Sazan SW portföydeki Longları, alış maliyet ortalaması ve komisyonu karşılayacak kar ile flat'a geçirir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
yüzde 110 katılıyorumbenim içinde en büyük disiplin şuana kadar stoploss uygulamak oldu ve flat kalmak.flat ı kimse sevmez sıkıntı basar ama ben kafama bu işin anahtarı sabırdır diye diye soktum bu yüzden flat kalmak beni kasmıyo.saolsun forumun güzel insanlarınıda çok seviyorum şahane bir bilgi ve sohbet var.kendi kendime burdan forum sayesinde flatım gibi bişi çıkardım ama neyse
) 500 puan terste kalmak can yakar evet ben o kadar bile tahammül edemiyorum.sanırım benim tahammül limitim 300 puan belki 350
![]()
Yarın bir yana sert başlangıçlı hareket olacağını ve gideceği yolun yarısını sabah açılışla gideceğini düşünüyorum (Yön her iki tarafa da olabilir ancak, ters pos'da isek ciddi zarar yazacaktır). Sistem portföyleri ve UV portföyde yeterince pozisyonda olduğumdan daha fazla risk almak istemedim.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Yyld...
BANGA mühim
hedef neresi yukarıda
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
patron bir sıkıntı var sanki yine..sistem çarplcakmı ne ..üwwww
BANGA mühim
evet senaryo zaten bızde senaryoyu yorumluyoruz hocam ..
bu arada 325 longları kapattım 325 den sızın barı yukselısınıze engel olmayayım.. bende bı cenabetlık var anlamadım gıttıama neysekı longda en azından ne kadr ne zıyan terkedıyorum pıozısyonu shortlarda hep zarar ghep zarar..
arkadasın bırı soyleyıp duruyodu forumda trende ters yonde poz almamak lazım mıs)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
patron iyi bir bilanço varsa açıklasana patron ya..sizin şirketinkide olur dedim..görmedin herhal
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri