hold
hold
BANGA mühim
cort devam kıpraşmak yok.....13. gün
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sorum var.69200 den 1 kontrat kısa islemi yaptım.69400ü gördüğünde bunu kapamasını istiyorum.Şarta bağlı emiri tıkladığımda kutucuga 69400 yazıyorum. Bu işlemi yaptıktan sonra sol tarafta bulunan limit,piyasa seceneklerinden birini işaretlememe lüzum varmı?
Ayrıca 69400 e şartlı emir koydum fakat 69400de işlem görmeden 69375-69425 gibi yukarı gitti.69425'ten satar mı(veya daha yukarıdan)
tskurler.
![]()
Eski nicki patch idi
Abd'de ıssızlık basvuruları 11 bın kısı arttı (beklentı:-4000 oncekı:+1000)
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Emir tipini girmen lazım.. 69400 den fiyat işlem gördüğü anda senin emrin aktifleşir... Burada belirttiğin yönteme göre (piyasa ya da limit) işlemin gerçekleşir... Mutlaka emir gerçekleşsin diyorsan piyasa seçmelisin... Limitte ise yazdığın fiyata emir yazılır gider mi gitmez belli olmaz...
İkinci soruda ise; mantıken piyasa seçersen işlemin gerçekleşmesi lazım ama burası Türkiye belli olmaz![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kıllanmıyo değilim..düşüşler hacimli oluyor ama dipleryenilenmiyor...hımmm
BANGA mühim
geldim .. longları kime emanet etmiştim ben ... last traderı bulun bana ...stop olmuşum ... üüğüğüğüğüğü
2013,00
hayırlı işler arkadaşlar.
sabah ben stop yaptıktan sonra düşüş olmuş. bi hastam vardı, biraz mecburi bir stop oldu, kısmette bu varmış. yapacak bişey yok.
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
pela, kendine düşman mı arıyorsun.
buldun!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
acaip vuruşuyor fatihin torunları..way **
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri