bu arada etrafda armut ağacı yoksa derken, elin armut mu topluyo lafına göndemr yaptım..ayulu olana değil ha
bu arada etrafda armut ağacı yoksa derken, elin armut mu topluyo lafına göndemr yaptım..ayulu olana değil ha
BANGA mühim
Perşembe Cuma 67350 hedefim dediydim, adi pala, burayı okuyo iyice belli oldu, 70000 stop yazdıkyaaklısıra stop ettircekti açılışta ama yemedi beaaahhh.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Tobb/hısarcıklıoglu: ''bızım sırketlerımız kurumsallasmak yerıne kurumu sallıyorlar''
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Dolares yukarı dedi...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Vob saati matriks saatiyle senkron olunca sinyalllerin kaybolması yada 15-20 dk geçtikten sonra çıkması gibi bir problem kalmamış olması gerekiyor.Hata saat uyumsuzluğundan kaynaklanıyordu.Bugün sinyallerde yada yazılan verilerde değişim gözlemleyen var mı?Artık bu sorunda çözülmüş olucak saat probleminin çözümüyle.
500`ün kirilmasi ile aldigim ikinci yari shortlari 100`den flatledim. Digerleri duruyor...
10.700 üstünde dov jonsda teknik düzeltme olabilir ana trend yukarı.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri