Burdaki arkadaşlarımın çoğu tanımaz ama emekdar abi beni tanır eskiden azulu ayulardandım57000 e kadar ama 58000 de azulu boğa oldum
![]()
Burdaki arkadaşlarımın çoğu tanımaz ama emekdar abi beni tanır eskiden azulu ayulardandım57000 e kadar ama 58000 de azulu boğa oldum
![]()
efikscim..avatarı değiştrdin ama buda taş kibi![]()
BANGA mühim
Asti,
Sen Matrisk'e rakip bir program yazsan..
İsmi de ASTİ-RİKS olsa nasıl olur??
Grafları da onda çizersin.. Acaip sükse yaparsın.. Olmadı küskü yaparsın??
En az 3 HİSSE...
500 kirilirsa diger yariyi da shortlayacagim...
Stoplossum 70250...
Saatlikte daha genis marjli bir kanal olusacak eger 70200`ler yukariya gecilmezse... Alt bandi 673xx`lerde su anda...
katılım bankalarındakı tl fonlar 2009 yılında % 55,2 artısla 16,82 mılyar ytl'ye cıktı
2009 yılı sonunda; katılım bankalarında toplanan tl bazındakı fonlar bır oncekı yıla
gore % 55.2 artısla 16 mılyar 816,11 mılyon ytl olurken, yabancı para hesapları da
% 26 oranında yukselerek 6 mılyar 670,9 mılyon dolara cıktı.
Merkez bankası web sıtesınde yayınlanan tabloya gore, 2008 yılı sonu ıtıbarıyle
tl hesaplar 11 mılyar 07.57 mılyon, toplam yabancı para hesapları da 5 mılyar 345,87
mılyon dolar duzeyınde bulunuyordu.
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bu vob fezaya gider bugun. flat devam. niye mi long degilim? hic sevmem long olmayi.![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Belki de en sıcak kışımızı geçiriyoruz ama doğalgaz faturam 100 TL gelmiş bir de soğuk olsa kaç lira gelirdi acaba... Hükümet doğalgaza zam yaptıkça kışlar daha sıcak geçiyor![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri