Bu seferki çıkışın geçenlerdeki haberlerle birlikteki çıkıştan farklı olduğıunu shortçular gözardı etmesin hedef bellii yürüyün marş marş.![]()
Yok ne zaman denesem,dana beni sırtından atıyor..bende bağladım kendimi sırtına mıçtığı yere kadar..o mıçtığı yerkiii...Sabır çanağı...herşeyin çatlayacağı sabır çanağı...çok felsefik oldu...
ahanda ...SABIR ÇANAĞI..
Tüm acılar sıkıntılar,sosyal ekonomik vs...herşey bunun içinde bu çatladımı herşey açığa çıkacak...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
pifff 70000 de stopladım .. uzun yıllar ne salakmısım su hamleye bak dıyecegım bı hamle olacak bu .. 70000 de poz mu kapanır bea .. yav 30 dakkadır kıpırdamadı sımdı kapattım daha dırek kırdı.. 975 serefsız pala benım hesabı mı ızlıyosun nedır...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Spot iyi açıldı bankalarda iyi açtı hadi inşallah devamı gelir.
bugünkü boşluğu kapatırlarsa çıkış zor devam eder..
"düşmüyo lem bu"![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ABD hükümeti bankalara 200 milyar civarında vergi koyacakmış... ne olur acaba haber çıkarsabu uyuzlar bunuda olumlu algılar herhalde
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri