yarın asyada bunlara uyarsa
düşünemiyorum
uwwwwwwwwwwwww
euro/usd da 1.4485 gorursek yukarıya sert donebılır
abi gom player indirdim ben onu daha evvel prison break izlerkende kullandımdı.yabancısı değilim gom player ın.yani file dan film açmayı biliyorum
anlamadım ya neden ses gelmiyor?
görüntü süper pırıl pırıl ama ses yok...bu şekliyle charlie chaplin filmi gibi oluyor
dvd philips ama divx özelliği yok.divx özelliği olmayan dvd player olmaz olsun arkadaş![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bunla bi dene çalıştırması gerek
http://www.videolan.org/mirror-geo.p....0.3-win32.exe
Palaya dikkaayyt !!!
ya şortorler zırlamayın daaaaa...hepi topu %0.5 artısı var...sabaha fıçır %0.3 falan eksi olursa mom bizim taraf geçer...ama -sa var işte...üwww
BANGA mühim
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri