şaka mı bu?
kardeşim sistemin zararlı işlemlerinde ters sinyal gelince diğer yöne dönmüyon mu? bu STOP değilde nedir abi? bunları STOP saymıyorsan zati senin diğer türlü STOP yapmanı düşünemiyorum
enorton filmi hala izleyemedim.ses gelmiyor.codec modec te yaptık dediğin gibi yine yok.ya komik olabilir sorum ama bu pc deki filmi DVD ye kaydedip dvd player ile izleyemem mi?
gülme lütfen komik bir soru sordumsa.pc ve diğer teknolojik konularda benden çok eneteresan sorular gelebilir.hoşgöreceksin![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Doğru stoptur da mesela onun dışında sisteme ayrıca stop loss da tanımlayanlar var... Mesela 200 puan ya da %0.5 gibi...
Abi ses neden gelmiyor valla anlamadım... Sana verdiğin linkten ben de indirdim bende ses geliyor... Sen o filmi gom player ile açıyorsun değil mi? Windows Media Player ile açmaman lazım... Eğer DVD player ın divx destekliyorsa izlersin ama divx desteklemiyorsa izleyemezsin... DVD player ın marka modeli nedir?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri