bu vade APS çok az.sadece 155.000.neden acaba?
evvelki vadelerde 220.000/260.000 gördük...
birde bundan dolayı pastadaki ilk 5 te çok az kontrat var.100/110 bin kontrata çıkan EFG de sadece 24.800 LONG var ve 1.sırada...
bu vade APS çok az.sadece 155.000.neden acaba?
evvelki vadelerde 220.000/260.000 gördük...
birde bundan dolayı pastadaki ilk 5 te çok az kontrat var.100/110 bin kontrata çıkan EFG de sadece 24.800 LONG var ve 1.sırada...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bir de graflarda dikkatimi çeken bir benzerlik var.. 2004 yılı zirve oluşumu ile şu anki zirve oluşumu (tabi zirvedeysek !!) çok benziyor.. eğer aynı benzerlik çalışacaksa bu hafta 73.000 geçilemeden zirve görülecek ve haftaya 2 aylık bir düşüş süreci başlayacak..
usd bazlı graftaki tobo oluşumu bir tarafta.. 2004 yılındaki zirve oluşumuyla neredeyse birebir benzerlik diğer tarafta.. kafalar karışık..
en güzeli stoplu ve sistemli trade...
yada wild west de trader olmakaylardan sonra bir göz attım.. süper end of day traderları var orda...en dipten alanlar en tepeden satanlar, sabaha ters pozda başlayıp olası en iyi yerden kapatıp poz düzeltenler.... wild wild west..ama ortak özellik...işlemler gecikmeli yayın..ehuheueh
BANGA mühim
Dow coştu gidiyor,durmam arkama bakmadan giderim diyorayuları önüne katmış koşuyor maşallah,10709
patron teprik ederim.. gol yapacaksın yine...takımı bozmayacaktım hata ettim..üwwww
BANGA mühim
http://www.voborsa.com/forum/secim-a...33.html?t=5333
seçimden bu sonuç çıkarsa borsa oyuluroy vermeyenler versin lütfen
![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri