Bizim piyasanın nasıl açılacağı ancak sabah belli olur, kurban bayramı sonrasını hatırlayın, çoğunluk - gap beklerken ne oldu...
Rahat rahat uyuyun...
Bizim piyasanın nasıl açılacağı ancak sabah belli olur, kurban bayramı sonrasını hatırlayın, çoğunluk - gap beklerken ne oldu...
Rahat rahat uyuyun...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
yaşasın boğalık...
endeks 150 bin
dow 11250![]()
sabaha dk 1 gol 1 olur![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ne gunlere kaldık
fener3-tokat 2
utanmasalar yenılecekler
dowda 10680 den satış yer dıyorum
parıteler yukselışı desteklemıyor gozukuyor sımdılık ızleyelım bakalım
yahudilerde özür dilemiş,hemde 2 mektupla..
neyse ben yaprak dökümüne devam edeyim
tokatspor da neredeyse tokatlayacak bizi vay canına..
degerli vobcular ve shortcular bir shortcu olarak ve üzülerek söylüyom bize sabır gerek yarin ilk işim aktıften alıp sonra uzun çünkü kötü irsey yok kalmadı ya beklentıler alınır gercekler satılır hıkayesı burda işe yaramıyacak neyse dıkkatlı olalım bu benım kendı düşüncem dir sadece bana aittir
graftaki usd bazlı haftalıklardaki TOBO nun boyun çizgisi yukarı geçilmiş görünüyor..
iki gündür long kovalamamın nedeni bu grafikti.. bugün dedim herhalde 66.000 denenip öyle dönülecek yukarı.. ve kısaya geçtim.. tabi stop ettiler beni..ancak 68.500 den longlayabildim.. haftalıklardaki bu tobo bozulmadan short tehlikeli bence..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri