5 ve 15....peşindeyim sihirbaz![]()
![]()
5 ve 15....peşindeyim sihirbaz![]()
![]()
BANGA mühim
valla cuf cuf
ama kisa devam![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
68300-68400 leri unutturdularhatırlatırlar, önce ben hatırlatayım dedim
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
trene indi bindi yapmaktan akbil bittineyseki kaçırmadık treni yoksa eve gidemicez valla
![]()
Veriler 3 dk gecikmelidir belki işine yarar...
http://www.turkiyefinans.com.tr/finans/
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
evet PALA mesajı net..yemişim DAX ı, DJi...Piyasa şortsa ben longum, longsa şortum diyor..nasılsa yüreklere salınacak korku çok...IMF dei SP idi zarttı zurttu...
Yalnız bi husus sıkıntı yarattı biraz: Sihirbaz neden kapadı longlarını durup dururken hemde...hımmmmmmm![]()
BANGA mühim
2 dakka sonra sistemime al gelcek emme eger 69050 üstünde galabilirse...şincilik geçici al sinyalini yakıp yakıp duriyore
emme zistemde neymiş yemiişim onu aslolan fiyatın gendüsüdür...
graf kıvama gelsede 300-500 pıvan avına cıksam artık.... bıçavımı bilemekten bileklerim gophtu
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Palanın 69 binle ne alıp veremediği var anlamış değilimçok sevdi galbaaa
. hayır aklıma gelen değildir inşallah...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hahah zistemi gandırdı pela al verdirtmedi 69050 altında galdı gene .... aptal zistemimi gandırdızistem olmak istemezdim gayri
şinci 69050 üstünede gecse zistem al demez işini biliyore pela
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri