Sayfa 40/925 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
11090 sonuçtan 469 ile 480 arası

Konu: borsada...delikanlılar harman oluyur.....

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

bizde...eylül den beri bankerler çıkıyor...bu borsa eylülden beri yatay....dipler ve tepelerden ibaret bi yatay bu...

eylülde 61 000 di....56 000 e düştü....70 000 e çıktı....düşen dipler ve yükselen tepelerden oluşan bi yelpaze....DAGITIM FORMASYONU BU....

EYLÜLDE BASLIYAN BU YATAY SÜREÇ....4 cü AYINA GİRDİ...

2. 4 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

Alıntı artanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyur üstad yalın halinde dipten kapatmış

artanis...

bunu 2007 aralıktan baslatabilirmisin....7800 lerdi tepeleri....

4. 3 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde...eylül den beri bankerler çıkıyor...bu borsa eylülden beri yatay....dipler ve tepelerden ibaret bi yatay bu...

eylülde 61 000 di....56 000 e düştü....70 000 e çıktı....düşen dipler ve yükselen tepelerden oluşan bi yelpaze....DAGITIM FORMASYONU BU....

EYLÜLDE BASLIYAN BU YATAY SÜREÇ....4 cü AYINA GİRDİ...

öte yandan...amerikan banka kaartlarına bakarsanız...goldman...citi...chase...bank of america....v.s...kaartlarıda eylülde zirve yaptılar...ve şu an düşüyorlar....citi 5 civarı idi...şimdi 3.5....digerleride öyle....

6. 5 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    52
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    94 Yazısı Teşekkür aldı

çok sakin süper borsa hareket hep sabit stabil vallaha

8. 1 kullanıcı artanis tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

çin önemli çünki...kendini amerikaya soydurmuyan tek ülke o....ve onun borsasındaki eylemler...amerikan eylemlerinden öncedir hep...önleme yönündedir....borsada halkını soydurmama yönünde yani....
    guzum cihinanın düşmesi, coni bondlarından, dün %2.5 düştü, 10 yıllık bondlar, elinde çok yüksek miktarda coni bondu var, zarar yazıyo, oradaki admlar diyordur mutlaka, başka çözum diye, ama fena koydu ona coni, karşılıksız çek yazdı, china ayda 60 dolara adm besliyor, bezelye taneleri gibi bu adamlar, 1milyar300 bin, chinanın amerikasız tek silahı var iç pazarına dönmek, bu durumda enflasyon başına bela olur, teknolojisinide tam kestiremiyor, zaten yabancı teknoloji ile geldiler bu güne kadar, yani china bir hamle yaptığı zaman bu yönde haclılar tası tarağı alır anında giderler, çünkü yeni süper güç benim demiştir artık, postayı koymuş olur, doğan sermaye boşluğunda chinanın içinde kazan kalkar, bu durumda han çinlileri, uygur muygur derken dötü toplayamaz, o yüzdn kendini şimdilik coniye sigortaladı,....bunlar birkaç sene önce coniyle kota yaptılar zaten, türkiye hayıflanmıştı benim yüzdem yok diye, yani coni buna diyorki ben senden mal almayı taahüt ediyorum, yeterki sistem yürüsün, adamların 60-80 dolara çalışsın, ben buradan üretmeden çok geniş alanlarda pc başında işi götürüyüm, bu carry trade konusunda tam anlaşamıyorlar, china conyden önce ucuza emtiya kapaklıyo, bunuda yuanı usdye birebir endexleyerek yapıyor, usd aşağı yuan aşağı, tersi yukarı, yukarı,coni de 2000 den beri doları ben senin içinmi aşağıya bastım ulam diyo,....obama o yüzden uçtu, zistemi anlattı, herkes mesut olacak dedi, biraz paranın değerini yükselt dedi, china burada inatlaşıyor tabi, 60-70 likler işi bozuyor, enflasyonist etki yapar bir süre sonra tersten, yani bunlar şu an için sokak ortasında ters dönmüş itler gibiler, ayrılamıyorlar, bunu daa açacağız kuzum,.........

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

10. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

yani bu borsa yüzde 25 çöker diyorsam....İZLEDİGİM GÖSTERGELER BANA ONU DEDİRTİYOR....

ONLARDA...kan emici BANKERLER....MEHDİ GELİRSE BUNNARIN YÜZÜNDEN GELECEK...çünki bunnar DECCAL....mehdide deccaldan sonra gelecek dedi...cübbeli hocam....samda beyaz minareden inecek dedi....bak...tayyip agabeyim şamla barıştı....oda mehdiyi sezdi....

12. 6 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

atanisin grafa bakın...çin agustosta tepeyi yaptı...yüzde 30 düştü eylülde....kodugu tepki agustos tepesine gelemeden döndü asagı....

bunu...ÇİN HÜKÜMETİ ALDIGI KARARLARLA YAPIYOR...İZİN VERMİYOR CONİYE....

diyorki...

FED den sıfır faizle dolar al...gel benim borsamı kaldır elindeki malı halkıma döşe ve defol giti...CIZDIM LEM DİYOR....anadın nı....

14. 4 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yani bu borsa yüzde 25 çöker diyorsam....İZLEDİGİM GÖSTERGELER BANA ONU DEDİRTİYOR....

ONLARDA...kan emici BANKERLER....MEHDİ GELİRSE BUNNARIN YÜZÜNDEN GELECEK...çünki bunnar DECCAL....mehdide deccaldan sonra gelecek dedi...cübbeli hocam....samda beyaz minareden inecek dedi....bak...tayyip agabeyim şamla barıştı....oda mehdiyi sezdi....
    guzum bu coniyi zaten düşürecez, boşver chinayı, şu geniş olçekli haritaları o yüzden kodum önüne,
    108xxx, bilemedin 11000 olur dedik, 11500 zayıf ihtimal dedik, fibonu 108xx da, aylık takibimizde ve indik teslimatını bekliyoruz, 10 yıllıklarda TOBO var, 6.25 lere yükselebilir,
    eflasyon başbelası, şimdi bu yeredeyiz, bizdede IMF boş yer gelmedi önümüze, yoksa düşüşe kimse yeişemezdi,......Her durumda IMF hükümran önümüzde bunu savuştururken şarjör değiştirmek mandıklı olan,....

chinea borsası, özal dönemnin borsası gibi, o hibinoların ipi ile kuyuya inilmez, temmuzda 1 trl dolare çözüp AB ye attılar, sarozlar, 1 taşla 3 kuş vurmuşlardı, merkele yatırım oldu, tıkanan coni borsası daxla birlikte şaha kalktı, biz vob da 50 den 57 uçtuk,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

16. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

ve çin gibi...dünyaya ve amerikaya kredi veren bu muhteşem ekonominin borsası....agustosta 2 katına çıkınca...çin hükümeti devreye girdi ve yüzde 30 göçtü...

IMF kapısında ve ekonomisi küçülmüş biz ise....SIKI DURUN....

2.52 KATINA ÇIKTI....

NİYEKİNE....

anadın nı....

18. 5 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

altan bir ittirme bekliyorum kuzum bu gelmeli, gecikiyor,...şu anda hız azaldı, ama hızın ikinci turu her zaman yeni yüksek fiyat demektir, eli kulağındadır,.....

20. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

ve çin gibi...dünyaya ve amerikaya kredi veren bu muhteşem ekonominin borsası....agustosta 2 katına çıkınca...çin hükümeti devreye girdi ve yüzde 30 göçtü...

IMF kapısında ve ekonomisi küçülmüş biz ise....SIKI DURUN....

2.52 KATINA ÇIKTI....

NİYEKİNE....

anadın nı....

ve acı olanı ise...2000 de benzeri bi durumu yasadık...bu ülkeden 100 milyarı aldı kaçtılar...TMSF bütün bankalara neredeyse el kodu....

ve dahada acı olanı ise....yetkililerimiz tedbir almadıkları...halkı uyarmadıkarı gibi....BU HALDEN MEMNUNLAR...

çünki...

sivil hükümetlerimiz...milli olmadıkları üçün...amerikaya gitmeden basbakan olamadıkları üçün....VE bu hatalarının hesabı onlara sorulmadıgı üçün...bu hesabı darbeciler bu hükümetlere sormadıkları üçün....

bu hükümetlerde...DARBELERİN HESABINI SORAMIYORLAR....

22. 9 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

68 725 İLA 67 775 ARASINDAKİ...950 puanlık marjdayız....hacim 618 ve fiyat 68 700...

günnük tepe etrafındayız....dünki tepe 68 800 dü...altındayız...ihlal edilmedi...dünki dipte 67 700 dü...oda ihlal edilmedi...

YANİ...NÖTR Bİ DURUMDAYIZ...

24. 6 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri