bana göre pala çok başarılı çok.....
şortlar kapanıyor...kapattırıyor başarıyla...
namıssız pala.....
bana göre pala çok başarılı çok.....
şortlar kapanıyor...kapattırıyor başarıyla...
namıssız pala.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
nerde bu cani....yada kuzu....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
abd futureleri avrupayı ayakta tutmak icin her numeroyu yapıyor...bu şartlar altında düşüş zor....
68200 yeresinden ağam sinyali çaktı, 550- 900 yereleri ihlal yareleri,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
boz ayım tecrübeli abeyim, halkımız küsküye doğru koşarmı, yoğsam küsküden kaçarmı, tercüben ne der,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
29*60 dakka kenelerden kurtulmak için yeterli, longlarımdan
29*60 dakka aynı zamanda 68 altına düşmeyerek short ümidi kırar, şu yükseliş bunu dahada başarır,......
sonuç:öküz öldü ortaklık bitti, rapbena, hep bana, longuda vermem, shortu da, hepsi benim,....parayıda kaptırmam ne adam gibi yukarı çıkarım, ne aşağı düşerim, çıkşımı ve düşüşümü son ana kadar saklarım, 71500 den dönüp, çubukların arasına dalışım bu yüzdendir, örtü ve gizlenme içün, ben kelaynak kuşu deyilim,....
3 merdiven basamağı var,
1.basamak tamam 550, burada soluklanıyor,
2.basamak 900-69000 yeresi bu şu anada %60 ihtimal,
3.basamak 69500 %40 ihtmal,
bu gün için 69500 geçilirse haber gelmiş olur, bu durumda dandini dandini dastana olur, adamın poz ağırlığını bilmek lazım, ama her durumda bir yukarı hareket olur, son vagon için,...
Burada mantıklı olmak lazım sanırım, mantığım şu, eğer ortada bir haber varsa ve bu haber okkalıysa, yani IMF ise, ilk hareket yukarı olur, hareket patlayıcı olur, ama aşağı hareket 2. turda olur ve önce 1.harekete imkan tanır, öyle ise bu seviyelerde long taşımanın riski daha azdır,.......hareket son hareket olduğundan kaldıraç minimize edilerek risk düşürülmelidir,.......
yine bu habere karşılk py 70-71500 bandında tutusaydı düşünce tabiki farklı olacaktı, hedefler rakam boyutunda daha yukarı konmuş olacaktı, bu olmadığına göre 67700 lere düştüğümüze göre hdefte değişti, rakamda,... bu da haber sonrasında py nin gücü hakkında bize ipucu vermiştir, borsa balona karşı sigortalanmıştır,......bu yüzden çubukların arasına dalınmıştır, TOKOBAR buradan çıkartılacak, dezenformasyonda küskü bar da buradan çıkacaktır, dezenformasyon riski azdır, çünkü bu defa irade konuşmuştur, irade bunu hep yapmaktadır, hayırlı haber arkadaşlardan bekliyorum demiştir, bu tip olaylar öncesinde, ilk konuşmayı yapar genelde aranan adam olur, bekler bütün dikkatleri üzerine toplar, ikilemde mutlaka bırakır, sonra pozitif olanı yapar, negatifi görülmemiştir, kazan kazanı çok sever,.......şanındandır,....
Burada kırmızının yukarı hareketi bize 69500 ve daha üstünü aralar, ama gitmzse şu 69500 le, 68300-600 bandı yeni oynak yerelerimiz olur, ne zamana kadar habere kadar,
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri