Hedef ilk etapta 69200-350 arası tabii bana göre gözünüzü seveyim yanılıım ben çok zarar etmenize sebeb olmak istemem! Uymayın bana!
Hedef ilk etapta 69200-350 arası tabii bana göre gözünüzü seveyim yanılıım ben çok zarar etmenize sebeb olmak istemem! Uymayın bana!
Sayım bence aşağıdaki gibi. Sayım geçerli ise, üstteki kırmızı yataya ulaşmalı ve idealde iii tepesinin de üstüne çıkmalı. Sayımın iptal olması için mavi okla gösterilen i tepesi altına sarkma yada yükselen trendline'ın kırılması gerekiyor. (Hangisi önce olursa) Zayıflık göstergesi dünkü low değer altına iniş olacaktır. Güçlülük göstergesi ise, 68.500 üstünde bir 15 dk'lık kapanış olacaktır.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
haydi haydi haydi allah aşkına!! palanın ...leri dönsün şaşkına!!
Çok Uzman
leplebi patron niye siliyon patron mesajı ..ü
![]()
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri