spot zayıf.. vob'da tepkiler zayıf..
short tabiki..![]()
spot zayıf.. vob'da tepkiler zayıf..
short tabiki..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
patron işe yarar ne grafik varsa sürüyorum cepheye (30 dk..MP)..aha bu 30 dklık..burda daha net..bu formasyon yukarı kırılır gol olur bencePU falan da sosu patron..her ne kadar 67500 bile normal görünnüyorsa bu formasyonda (acaip stres yapar) ALT BOL BAND TUTAR BENCE FİYATI..YATAYA DÖNMÜŞ ABİ TUTMASI LAZIM..AYRUCA LONG BİR SEN VARSIN BIR BEN
![]()
![]()
BANGA mühim
bu arada 2 gündür 58 bin altına sarkma konusundaki naz ve inadı en son geçen hafta 69 bin seviyesinde görmüştük ve 71350 görülmüştü hemen ardından..
hayır olsun bakalım..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
hmmm,
hakiki büyük düşüş olacaksa, şelale başında manzarayı seyredelim diye toplaşmış ayuların elinden malı (3D gözlüklerini) toplamak lazım gelir.
bunun için de 68.300'e bi dokundurulur dokundurulmaz kıçına ateş sürülmüş boğa hali şarttır.
flat çekirdek çitlemeye devam.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri