ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
paritede 1.4680, goldda 1180, VOB da 148000 hedefimizi koruyoruz.....az önce saydım ben, 71350 yi primary 1 olarak saydım...3 hedefi 120000, 5 hedefi 148000 oluyor...+- 1000 puan şaşabilir![]()
BANGA mühim
Alt yazı geçti ama israille kriz başlığı geçti bu bizi yarın olumsuz etkilermi?
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
marasal...
savaş hiyleyle kazanılır...IMF bugün yunanistandaydı...anlaşma imzalıyor YUNAN BORSASI YÜZDE 5 ÇÖKTÜ....
VELEVKİ...
DİYELİM bizde tersini yapıp çıkacaklar....
sence...
gün içinde 2000 puan asagı inip....gelip açıldıgı yerden 68 200 den kaparsa bu işine gelirmi....
yarın böyle olacak....her iddiaya varım...yarım saat gecerli...ha ha ha
yahu MTX te bir indikatörü yanlışlıkla sildim.şimdi tekrar oluşturdum.ama bu sefer bu grafın sol üst köşesindeki o indikatörlerin olduğu kutucukta çıkmıyor.ve indikatörü graf üstüne atamıyorum.
birde ilk sildiğim halin kısa ismi hala o sol üstteki kutucukta görünüyor ama tabii tıklayınca bişey çıkmıyor.
nasıl yapıcam ben bunu?
yardımcı olabilecek var mı?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Çok Uzman
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri