68 000 e geri basan...nunuydu haaa....
68 000 e geri basan...nunuydu haaa....
yok kalsın bu er meydanı terletti beni .ne yapsam tersi oluyor shortum yükseliyor ben kapatıyorum pozisyonu o düşmeye başlıyor .1 kontrat için bu kadar moral bozukluğuna değermi anlamadım ben.
hsbc merrill paslasıo...tek pas...topu yoruolar...barca gibi...
--Eksiklik Kendi Özümde--
longları temizliyor, shrtları kışkırtıyor ne dersin guzum,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
850 125 verdim, 925 yerine kodum,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ya sabırrrrrrrr.....
--Eksiklik Kendi Özümde--
bence longu kışkırtıyor düşecek bu.....
60 dk lık teknik analayz, önce puştluk var bu kesin, kırmızı ve yeşil birbirine paralel, en son doğranan yeşil olduğuna göre, kırmızı baskı kurmadığına göre, ince çalışma var, en azından yeşillin testi vacip,.... ahanda graf,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri