artık şunlar önemli...IMF ile 10 milyar dolara anlaştık...IMF İLE 20 milyar dolara...40 milyar dolara....6 milyar dolara...
bunnar fesat kaynakları olacaktır...uyanık olup her fesatta para yapmak icabeder.
artık şunlar önemli...IMF ile 10 milyar dolara anlaştık...IMF İLE 20 milyar dolara...40 milyar dolara....6 milyar dolara...
bunnar fesat kaynakları olacaktır...uyanık olup her fesatta para yapmak icabeder.
Guzum iyi performanstı, iyi iş çıkarttın bu gün, ben dolare olduğumdan fazla heyecan dadamadım bu gün ama genede eşlik etmeye çalıştım,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dowda seans ici hareketlilik beklemeyin artik. gapli acilisli bir donem bekleyin. ne olacaksa sabahlari ve aksamlari bilancolar aciklandigi sirada olacak cunku. kapanistan sonra alcoa var mesela.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
http://www.finanstrend.com/yazar/1136/IMF-neden-olmaz?
ver gazı ver gazı.....
ve ülke gerçkelerinden acı kesitler
http://www.odatv.com/n.php?n=bu-raka...mez-0201101200
http://www.bilgeyatirimci.com/yasar_erdinc (11 ocak tarihli yazısı)
bu noktadan hareketle;
geçen yıl kuzunun ısrarla savunduğu 1 usd=1 eur=100 jpy=2.3 try noktasına doğru hareket başlamış bulunmaktadır (tamamen kişisel görüşümdür)
okumuştum ama kaynak bulursam eklerim; japonya değerli yen den rahatsız olduğunu dile getirmeye başlamıştı.. keza AB den bir ülke de değerli avro dan şikayetçi idi. zaten avro bölgesinden gelen haberlerde destekler niteliktedir.. önce yunanistan iflasın eşiğine gelmiştir ardından almanya da ekonomi kötüye gittiğinin işaretlerini vermiştir
krizin ağır faturasının kime kesileceği henüz bilinmezken finalin bir savaş olmaması en büyük dileğimdir ( bkz abd nin iran ı bombalarım demesi http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2010/01/11 ve çinde sebebi belirsiz altın a hücum http://www.haberturk.com/ekonomi/hab...i-firladi.aspx )
not: bulursam eklerim dediğim link http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=653276
Konu kelmiker tarafından (11.01.10 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: aradığım linki buldum
sığ görüşler bunlar yazdığına pişman olmuştur, şu anda otaritenin ağzından döküldü, tekel hadisesinden sonra, yetkili ağız ikinci bir gap ı göze alamaz, mecbur yapacak, bu zamana kadar neden beklediler o kura yapamazlarda ondan, bu zamana kadar idare ettiklerine şükrediyorlardır, beyler bunlar 2003 den beri transfer yapıyor, IMF bunun devamı için gereklidir, ayrıca Türkiye şu anda IMF nin elinde kalmış tek okkalı ülkedir, ...............
Haftalar önce seans topğinde yazdık, amerikan 10 yıllıklarını hisseder hissetmez, dxy kıpırdanışını hisseder hissetmez, IMF konusunda Temmuzdan bu güne ben olmaz dedim, İstanbuldaki IMF toplantılarında olmaz dedim, neden kur düşüktü çünkü, sobaya atacak odun kalmamıştı ondan, değişen ne oldu son dönemde,.......
1.Conide dolar endex si yükseldi,
2.Conide 1982 den beri düşen 10 yıllık bondlar çıkşta,...TOBO su bile var,...
3.Gold zirve yaptı,...
4.Parite zirve yaptı
5.Borsalar zirve yaptı,....
6.Tedavüldeki para kapitalizmin ana gövdesinden taze dallarına akıyor artık,..
7.Kapitalizm artık kaynağından kazanacak, meyveyi taze taze dalında yiyecek dedik, en azından Türkiye buna uygun,....
8.50 mi USD bütçe açıği,
9.500 mi USD borç,
10.Kala kal odun olarak varlık barışı ile, 2 G arazileri kaldı, köprüler diş dolgusu olmaz,....bu meyanda IMF yapmayacanda ne yapacan,.....daha yazam mı,....
11.8 mil usd bankacılıktan kaynak çıkışı, %150 pirimli borsadan kaynak çıkışı, %20 den %6.75 e düşen bomdlardan kaynak çıkışı,
12.Ve siyaseten adamların karşısına çıkamıyorsun, kıprıs masada, Ermeni sınırı açıldı açılacak, Güney sınırı satıldı satılacak, Ruhban açıldı açılacak,....
daha yazammı de yeter bu kadar, 150 bine gider bu borsa......![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
JP MORGAN bugün gaz veriyordu piyasaya...yıllık 10/15 milyar USD lik bir anlaşma piyasaları mesut bahtiyar edermiş.
anlaşma standart stand by olacakmış sanırım o da 2 yıllık mı ne oluyor.yani 20/30 milyar dolar yeter diyor JP MORGAN...
valla 15*2=30 milyar doları bilmemde 10*2=20 milyar dolar PALA nın dişinin kovuğuna yetmez![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bırakalım geyik uzmanları beyler, benim evime gazete girmiyor, bıraktım artık 5 aydır site takiplerini, gelsinler kurs verelim alayına birden, IMF dekiler, FED dekiler dahil,.....
Üniversitelere gidelim dersler verelim yazdıklarımızla, tezler hazırlasın yeni yetme çocuklar, gerçek biziz gerisi yalan,
Her endex e bir değer verin cocoa, soya dahil, alt bir değer birde üst değer, hazırlayın en kötüsünden STC indiklerini bakın keyfinize, yataydayız çünkü bir süre, bu senenin meyveleri toplandı, rekolte güzeldi, 50 mil yazdı bize,......grace kaç yazmıştır kimbilir, ukarayna kapıda satacak tek bir şeyi var,.....dubai deve kesimine denk geldi, allah kabul etsin,....iran clintona bakar, ciddiyse dolara tekmeyi atar, yemen boş deyil suudu sıkar, köşe başını tutar, patriotlar bu gün yarın gün sayar,....yaz sonuna kadar, vreceğiz ayar,............
İmf anlaşmasının bugüne kadar olmaması, müthiş bir başarıdır.
Tayyip Erdoğan'a her zaman giydiriyoruz. Ama burada başarı Yani İmf'ye karşı direnç, Tayyip Erdoğan'ın direncidir. Bu konuda takdir etmek lazım. Başkası olsaydı bu anlaşma şimdiye kadar 50 kere yapılmıştı.
Başka forumlarda da yazdım. İmf anlaşmasıyla, perde arkasında, Türkiye'den iki şey istenmektedir.
1- Küçülmeyi kabul edeceksin ve buna bağlı olarak petrol tüketimini azaltacaksın,
2- Kara para, kayıtdışı para ve uyuşturucu parasına karşı önlem alacaksın...
Bu anlaşmanın imzalanmaması mümkün değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri