350 375 alışı muhafaza ediyor, ama 325 ve daha altında kafayı daldırırım diyor,
350 375 alışı muhafaza ediyor, ama 325 ve daha altında kafayı daldırırım diyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gel yawrum gel...acıtmıyacagım ula...uslu uslu....
Ne güzel düşüyor deelmi kuzum,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sakine'ye ne yapiyorlar boyle kuzum?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Günnük de yükseliş trendi devam, o da dalarsa buradan söylyecem, dalıyor ulam bu deye,
![]()
69bin Şort......
![]()
ahanda geldi, diyoki 68800 altına dalarım aşşağya diyor, üstüne trenddeyim diyor, böyle söylüyor,.....
1350 puanı aldım....
VERDİGİM İKİ HEDEFEDE GELDİ...İKİSİNDEDE KAPADIM...100 PUAN ÜSTTEN...
birincisi...69 500 dü....ikincisi 68 650 idi....tepkide gene gömerim....
toplam...2200 puan aldım...dün ve bugün....
trend hala devam ediyor, buraları biraz sevişme yereleri, aşağıları panik getirir, şüphe çeker bakalım görelim biraz,
birazdan s@p nt artırımı kurtarır bunnarı....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri