AYıp etmişler patron...Neyse ben vereyim yanıtı..
- Moving Average değerinin nasıl hesaplandığını o indikatör penceresinin “ YORUM “ butonundan ulaşabilirsiniz.
-Yazdığınız üzere X30YVADE ve VIX0300210 iki sembol üzerine attığınız üssel Moving Average indikatörlerinin aynı değerlerde seyretmesi gerekmektedir.Eğer aynı değil ise baktığınız sembollerin birinde data eksikliği olabilir. Bu problemi çözmek için ise Grafik Penceresinin sağ alt tarafında bulunan Grafik Verilerini Tamamla butonuna tıklayarak çözebilirsiniz.İyi çalışmalar.![]()
BANGA mühim
Allah daha çok versin ama benim yönüm hala yukarı,herkes dikkatli olsunTestere ye alacaklar milleti,ne güzel iş,yurtdışına bakıp işlem yapanları yak,çıkarken yurt dışı artmıyordu şuan yurtd dışı olumlu biz olumsuz,PALA YAKACAM SENİ
Hexayı da tebrik etmek istiyorum euro dolar için rüyasında görmüştü 1 45,rüyaları fena değilmiş birde voba baksa![]()
69.500 üzerine çıkmazsa SHORtlar daha şanslı olabilir mence....
Sakine 'ye selamlar..
En az 3 HİSSE...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Abi sen matriksin içinde bir yerinde ema nın formulünü görebildin mi? Yoksa ben mi bulamıyorum... İnternette aratınca bir çok değişik ema formulu gördüm, matriks neyi kullanıyor merak ettim... Şimdi bir mail daha geldi başka bir yetkilisinden, o da benzer şeyle söylemiş...Ben de mi bir anormallik var anlamadım...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Garantinin yaptığı işlemlere bakmamak lazım,bakacaksam iş yatırıma bakarım adam 20000 lotla trade yapıyor kolay değil uani,hemde hep nokta atışlı daha hiç yanlış yapmadı
eksper nerde? o gelmeden dusmez, o kadar bekledi yani.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şimdi virman varsa bu apsd yi etkiler mi?
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri