Ben de oyun portföyümdeki kisalari 69400`den kapadim arkadaslar. 68932`de su anda 50 saatlik ortalama, ben de 68800`ü asagi kirarsa tekrar short acacagim.
Sistem portföyüm ise sistem kisada oldugu icin kisada...
bencede gec tek bir NU yu....grafdada var zati..tek bir indikle desteklenen veya herhangibir indik çiftiyle desteklenen NU traştırama graftdaki destekleme iki indikle üstelik herhangi iki indik de değil onlar...
teknik analiz dediğin bir nevi istatistik..geçmişte ikisi birlikte NU oluunca endkes düşmüş...ama tek başuna biri NU olunca sallamamış endeks..dediğim odur..tek başına NU değildir...
yes...fiyat tirendlayn ı kırmadığı sürece NU ların anlamı yoktur derler...
OBO, MOBO, TOBO, BOBO, HOBİ LOBİ BOBİ, elmas, inci, pırlanta gibi, sadece tek indike veya sadece göze çarpan fiyat şekliyle, formasyonlarda traştır bence ..ayrıcana...
BANGA mühim
sistem dova göre işleyecekse dov teknik de yukarı ivme artmakta eur usd 1.47 kritik rakam
bu şekilde 69bini kırması zor vob'un.. tekrar atak gerek..
Günaydın dostlar, yine bir soygun gününde beraberiz, herkesin gönlüne göre osun, pskoloji düzelsin, hasılat artsın, her yerde çiçekler açsın,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yatacak yerin yok efg![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Betonla EFG betonlaa
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
BANGA mühim
dovdaki yükselişi baz alaraktan olası yükselişlerde teknik hedef hedefi 75-76 bölgesini işaret ediyor vob da .
cümleten günaydın .. bol kazaçlar ...
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri